Miksi en näe viimeisintä aktiivisuutta Facebook Messengerissä? — 2022

Viimeksi aktiivinen -tilan avulla voit nähdä, milloin joku oli viimeksi online-tilassa Facebook Messengerissä.



Esimerkiksi jos joku oli viimeksi verkossa 22 minuuttia sitten, näet tilan joka sanoo Aktiivinen 22 m sitten.



Tämä tila löytyy henkilön nimen alta, kun avaat chatin hänen kanssaan.



Toisaalta, jos henkilö on aktiivinen nyt, näet vihreä piste heidän profiilikuvassaan.



Viimeinen aktiivinen -tila ei kuitenkaan näy kaikille.



Tässä artikkelissa opit, miksi et näe Viimeisin aktiivinen -tilaa Facebook Messengerissä.

Opit myös, kuinka voit kertoa, jos joku on poistanut tilansa käytöstä, ja kuinka voit nähdä sen.

  1. Miksi en näe Last Active -palvelua Facebook Messengerissä?
  2. Mistä tiedät, jos joku on sammuttanut tilansa Messengerissä?
  3. Kuinka voin nähdä piilotetut viimeksi nähtynä Messengerissä?

Miksi en näe Last Active -palvelua Facebook Messengerissä?

Et näe Viimeisin aktiivinen -tilaa Facebook Messengerissä joko siksi, että henkilö on sammuttanut sen tai olet estetty.

Se voi tarkoittaa myös sitä, että henkilö ei ole ollut Facebookissa pitkään (yli 24 tuntia).

Jos henkilö poisti Viimeksi aktiivinen -tilan käytöstä, et näe sitä.

Henkilö ei myöskään näe tilaasi.

Toiseksi, jos henkilö esti sinut Messengerissä , sen Viimeksi aktiivinen -tila ei enää näy sinulle.

Tila näkyy vain, jos he ovat kumonneet eston.

Lopuksi, jos joku ei ole ollut Facebookissa pitkään aikaan (esim. yli 24 tuntia, 3 päivää, 1 viikko), hänen Viimeisin aktiivisuus -tilaa ei näytetä.

Alla syyt (yksityiskohtaisesti) miksi et näe kun joku oli viimeksi aktiivinen Facebook Messengerissä.

1. Henkilö poisti aktiivisen tilansa

Näytetään, kun olet aktiivinen -asetus on poistettu käytöstä.

Ensimmäinen syy on, että henkilö sammutti aktiivisen tilansa.

Tämä on yleisin syy miksi et näe, milloin joku oli viimeksi aktiivinen Facebook Messengerissä.

Facebookissa on tietosuojaominaisuus, jonka avulla voit piilottaa aktiivisen tilasi.

Asetus löytyy Messenger-sovelluksesta, kun napautat profiilikuvaasi.

Kun olet napauttanut profiilikuvaasi, näet vaihtoehdon nimeltä Active Status.

Kun tila on käytössä, ystäväsi ja yhteystietosi voivat tietää, milloin olit viimeksi aktiivinen Facebook Messengerissä.

Jos tila on pois päältä, se ei näytetä ystävillesi ja kontakteillesi.

Ainoa haittapuoli tilan poistamisessa on se, että et voi nähdä, milloin ystäväsi ja yhteystietosi ovat myös viimeksi aktiivisia.

2. Sinut on estetty

Henkilö on estänyt sinut.

Jos sinut on estetty Facebook Messengerissä, et voi nähdä henkilön Viimeksi aktiivinen -tilaa.

Lisäksi henkilö ei saa viestejä tai puheluita sinulta.

Todistaakseni tämän teorian tein testin kahdella Facebook-tilillä:

  1. Ensin kirjauduin sisään kahdelle Facebook-tilille varmistaakseni, että ne ovat molemmat aktiivisia.
  2. Ensimmäisen tilin avulla tarkistin toisen tilin aktiivisen tilan.
  3. Toisen tilin profiilikuvassa on vihreä piste.
  4. Seuraavaksi vaihdoin toiseen tiliin ja estäsin ensimmäisen tilin.
  5. Lopuksi vaihdoin takaisin ensimmäiseen tiliin ja tarkistin toisen tilin tilan.
  6. Toisen tilin tilaa ei enää näytetä.

Tämä testi osoitti, että aktiivista tilaa ei enää näytetä jos henkilö esti sinut Facebook Messengerissä.

Jos henkilö kuitenkin poisti eston, hänen tilansa näytetään uudelleen.

Mistä tiedät, jos joku on sammuttanut tilansa Messengerissä?

Tarkista henkilön toiminta (esim. viestit, kommentit) Facebookissa.

Voit nähdä, onko joku sammuttanut tilansa Messengerissä katsomalla hänen Facebook-toimintaansa.

Jos henkilö julkaisi äskettäin jotain Facebookissa, mutta heidän aktiivisuustilaansa ei näy, he ovat todennäköisesti poistaneet aktiivisen tilansa.

Jos henkilö ei kuitenkaan ole ollut Facebookissa pitkään aikaan, hän ei ehkä ole sammuttanut aktiivista tilaansa.

Sen sijaan niiden aktiivinen tila ei näy passiivisuuden takia (offline yli 24 tuntia) Facebookissa.

Kuinka voin nähdä piilotetut viimeksi nähtynä Messengerissä?

Varmista, että aktiivinen tila on päällä.

Näet piilotetut viimeksi Messengerissä nähdyt laita aktiivinen tila päälle.

Kun olet laittanut aktiivisen tilan päälle, voit nähdä viimeksi nähdyt ystäväsi ja yhteystietosi Messengerissä.

Et kuitenkaan voi nähdä viimeksi nähtyjä ihmisiä, jotka ovat poistaneet sen käytöstä.

Lisäksi et voi nähdä viimeksi nähtyjä ihmisiä, jotka ovat estäneet sinut.

Valitettavasti, jos joku on poistanut Viimeksi aktiivinen -tilansa käytöstä tai on estänyt sinut, ei ole mitään keinoa nähdäkseen viimeksi nähtyään.