Mitä Odottaa tarkoittaa Snapchatissa? — 2022

Lähetitkö äskettäin snap-viestin tai viestin jollekin Snapchatissa, mutta siinä lukee Odottaa?



Tai ehkä et ole lähettänyt heille pikaviestiä tai viestiä vähään aikaan, mutta se sanoo Odottaa käyttäjätunnuksensa alla.



Odottaa-tila voi johtua useista syistä. Se ei aina tarkoita, että käyttäjä on estänyt sinut.



Tässä artikkelissa opit miksi sait Odottaa-tilan ja muita usein kysyttyjä kysymyksiä.



Artikkelin loppuun mennessä sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, miksi Snapchat sanoo Odottaa.



Mitä Odottaa tarkoittaa Snapchatissa?

Odottaa Snapchatissa tarkoittaa joko sitä, että käyttäjä ei lisännyt sinua takaisin tai hän poisti sinut ystävästäsi.

Se voi myös tarkoittaa, että käyttäjä on estänyt sinut tai poistanut tilinsä.

Jos sinulla ei ole Internet-yhteys , Odottaa-tila saattaa myös näkyä.

Alla on syyt Snapchatin tilaan.

1. Käyttäjä ei lisännyt sinua takaisin

Ensimmäinen syy siihen, miksi se sanoo Odottaa Snapchatissa, on se käyttäjä ei lisännyt sinua takaisin.

Aina kun lisäät jonkun Snapchatiin, voit alkaa lähettää hänelle snapseja ja viestejä.

Jos käyttäjä ei lisännyt sinua takaisin, hänen käyttäjätunnuksensa alla oleva tila on Odottaa.

Kun käyttäjä lisää sinut takaisin, tila muuttuu Odottaa tilasta Vastaanotettu, Avattu tai vastaanotettu.

Jos käyttäjä ei kuitenkaan lisännyt sinua takaisin, hänen käyttäjätunnuksensa alla oleva tila on Odottaa.

Jos käyttäjä lisää sinut takaisin, tilaksi tulee Vastaanotettu, jos viesti näkyy.

Toisaalta, jos käyttäjä avasi napsautuksen, tila vaihtuu vastaanotetusta tilasta Avattu.

Kuitenkin nämä molemmat tilat ei näytetä, ellei käyttäjä lisää sinut takaisin.

Päästäkseen eroon Odottaa-tilasta käyttäjän on lisättävä sinut takaisin Snapchatiin.

Vasta sitten tila muuttuu aina, kun lähetät heille pikaviestin tai viestin.

2. Käyttäjä poisti sinut

Jos käyttäjä on poistanut sinut Snapchatista, hänen käyttäjätunnuksensa alla oleva tila on Odottaa.

Tässä on skenaario mitä tapahtuisi jos käyttäjä poisti sinut Snapchatissa:

  1. Lisäsit jonkun Snapchatiin ja hän lisäsi sinut takaisin.
  2. Lähetit heille napsautuksen ja he avasivat sen.
  3. Napsautuksen tilaksi tulee Avattu.
  4. He poistivat sinut ystävästäsi.
  5. Snapin tila muuttuu Avattu tilasta Odottaa.

Yllä olevan skenaarion perusteella snap-tilaksi tulee Odottaa, jos käyttäjä on poistanut sinut ystävästäsi.

Ennen sitä voit nähdä eri snap-tilat.

Jos olet keskustellut jonkun kanssa Snapchatissa aiemmin ja hänen tilansa on hiljattain muuttunut Odottaa, hän on saattanut poistaa sinut ystävästäsi.

Oletetaan, että olet keskustellut jonkun kanssa Snapchatissa menneisyydessä.

Jos satut näkemään Odottaa-tilan tämän jälkeen, on suuri mahdollisuus, että sinut on poistettu ystävästäsi.

Joten päästäkseen eroon Odottaa-tilasta henkilö täytyy lisätä sinut takaisin Snapchatissa.

Muuten et voi nähdä muita tiloja.

3. Sinut on estetty

Kolmanneksi, kun käyttäjän tila on Odottaa, hän on saattanut estää sinut Snapchatissa.

Kun joku estää sinut Snapchatissa, he ei pysty saada snapsit tai viestisi.

Kun joku estää sinut Snapchatissa, hän ei voi vastaanottaa napsautuksiasi tai viestejäsi.

Lisäksi henkilön tilaksi tulee Odottaa.

He eivät myöskään voi nähdä tarinoitasi tai ryhmän viehätysvoimaasi.

Estäminen on erilainen verrattuna jonkun poistamiseen ystävästä.

Kun joku poistaa sinut ystävästäsi, hän voi silti lähettää kuvia, keskustella ja katsella julkisia tarinoitasi.

Jos he kuitenkin estävät sinut, he ei pysty tee mitään niistä.

Estäminen ja poistaminen ovat samankaltaisia, koska molemmat muuttavat henkilön (jota nappaat) tilaksi odottaa.

Joten jos joku estää/poistaa sinut Snapchatissa, hänen tilansa muuttuu Odottaa-tilaan.

4. Ei Internet-yhteyttä

Aina kun käyttäjän tila on Odottaa, se voi johtua siitä, että hänellä ei ole Internet-yhteyttä.

Jos lähetät snapin jollekin, jolla on Ei Internet-yhteyttä , he eivät voi vastaanottaa sitä.

Pohjimmiltaan ero vastaanotetun ja toimittamattoman snapin välillä on sen tila.

Jos käyttäjän tila on Odottaa, hän on saattanut sammuttaa puhelimensa tai hänellä ei ole Internet-yhteyttä.

Kun snap tai viesti lähetetään jollekin, jolla ei ole Internet-yhteyttä, sen tila on Odottaa.

Jos viesti kuitenkin lähetetään yhteiselle ystävälle, sen tilaksi näytetään Vastaanotettu.

Yleensä jos lähetät snapin yhteiselle ystävälle ja tila on Odottaa, he ovat saattaneet sammuttaa puhelimensa.

Jos näin on, tila muuttuu Odottaa tilasta Vastaanotettu vain, jos henkilö käynnisti puhelimen uudelleen.

Muussa tapauksessa yhteysongelma saattaa johtua sinusta.

Varmista testaa Internet-nopeutesi käyttämällä online-työkalua.

Toisinaan snap tai viestisi on odottamassa, koska Internet-nopeus on liian hidas.

Korjataksesi tämän voit käyttää mobiilidataasi WiFin sijaan, ja päinvastoin.