Mitä muut katsojat tarkoittavat Facebook Storyssa? — 2022

Saatko 1 muun henkilön katsomaan tätä tarinaa Facebook-tarinassa?



Tässä on koko lause , 1 muu henkilö katseli tätä tarinaa. Koska se jaettiin julkiselle, henkilö, jonka kanssa et ole ystäviä, näki sen.



Takaisin 28. maaliskuuta 2017 , Facebook julkaisi tarinoita, joissa käyttäjät voivat ladata kuvan tai videon (joka kestää 24 tuntia) ystäviensä nähtäville.



Tämä on samanlainen kuin Snapchat Stories (tarinoiden alkuperäinen luoja).



Vuosien varrella muut sosiaalisen median alustat, kuten YouTube, LinkedIn, Twitter ja muut, ovat hypänneet kelkkaan.



Tarinoiden avulla käyttäjät voivat jakaa hetken elämästään ystäviensä ja perheensä kanssa saumattomasti.

Käyttäjät voivat myös tarkistaa, kuka katseli heidän tarinoitaan katsojaluettelosta.

Katsojan luettelossa on kuitenkin hämmentäviä termejä, kuten Muut katsojat Facebook Storiesissa.

Jos törmäät kyseiseen termiin (esim. x muuta henkilöä katsoi tätä tarinaa), saatat ihmetellä, mitä se tarkoittaa.

Loppujen lopuksi haluat tietää, kuka on nähnyt tarinasi.

Tässä artikkelissa opit, mitä muut katsojat tarkoittavat Facebook-tarinoissa, kuinka nähdä ne ja paljon muuta.

  1. Mitä muut katsojat tarkoittavat Facebook-tarinassa?
  2. Kuinka nähdä muut katsojat Facebookissa
  3. Kuinka päästä eroon muista katsojista Facebookissa
  4. Tarkoittaako muut katsojat, että minut on estetty?
  5. Johtopäätös

Mitä muut katsojat tarkoittavat Facebook-tarinassa?

Muut katsojat ovat ihmisiä, jotka ovat katsoneet tarinasi jotka eivät ole ystäviäsi on Facebook.

Jos esimerkiksi sanotaan, että 5 muuta ihmistä katsoi tämän tarinan, se tarkoittaa, että 5 henkilöä, joiden kanssa et ole ystävä, on katsonut tarinasi.

Muut katsojat näkyvät vain, jos olet muuttanut omaasi tarinan tietosuoja-asetus on Facebook.

Oletuksena tarinasi tietosuoja-asetukseksi on asetettu Vain ystävät.

Ystävät tarkoittaa vain sitä, että vain Facebook-ystäväsi voivat nähdä tarinasi.

Jos sattuisit muuta se julkiseksi , kuka tahansa Facebookissa tai Messengerissä voi nähdä tarinasi.

Tästä huolimatta, jos joku, joka ei ole ystäväsi Facebookissa, näkee tarinasi, hänet lisätään kohtaan Muut katsojat.

Jos muutit tarinasi tietosuoja-asetukseksi Julkinen, ihmiset, joiden kanssa et ole ystäviä Facebookissa, voivat nähdä tarinasi.

Nämä käyttäjät on luokiteltu Muut katsojat -kohtaan, etkä voi nähdä heidän profiilejaan.

Ironista kyllä, muut katsojat -kohdan käyttäjät ovat nimettömiä.

Mukautettuna on myös tietosuoja-asetus, jossa voit valita, kuka voi nähdä tarinasi.

Jos haluat vain näyttää tarinasi a valittu kaveriporukka , voit valita tämän vaihtoehdon.

Tämä asetus ei kuitenkaan salli yleisön nähdä tarinaasi, joten muut katsojat eivät näy.

Kuinka nähdä muut katsojat Facebookissa

Facebook ei näytä muiden katsojien profiileja.

Valitettavasti sinä en näe Muut katsojat Facebookissa.

Facebookin mukaan, jos tarinasi tietosuoja-asetukseksi on asetettu Julkinen, näet vain tarinasi katsoneet seuraajat, mutta et heidän nimeään.

Jos tarinasi tietosuoja-asetuksena on Julkinen, kaikki voivat nähdä tarinasi.

Ihmiset, jotka ovat katsoneet tarinasi että ette ole ystäviä kanssa Facebookissa luetellaan Muut katsojat -kohdassa.

Heidän nimensä ovat kuitenkin nimettömiä.

Toisin sanoen muut katsojat -kohdassa olevat käyttäjät piilotetaan sinulta.

Tämä rajoitus on harmittanut monia käyttäjiä, koska he eivät näe, keitä muut katsojat ovat.

Siellä on jopa a vetoomus (tekijä Wendy Williams) joka vaatii Facebookia näyttämään muille katsojille.

Sinä pystyt allekirjoittaa vetoomuksen jos tuet muutosta.

Kuinka päästä eroon muista katsojista Facebookissa

Avaa Facebook-sovellus > profiili > lisää tarina > lisää valokuva/video > yksityisyys > ystävät.

Sinun on päästävä eroon muista katsojista Facebookissa muuta tarinasi yksityisyydeksi Ystävät seuraavan kerran kun julkaiset tarinan.

Syy siihen, miksi Muut katsojat näkyvät Facebook-tarinanäkymissäsi, on se, että olet muuttanut tarinasi tietosuoja-asetukseksi Julkinen.

Jos olet muuttanut tarinasi tietosuoja-asetuksen Ystävät-asetukseksi Julkinen, käyttäjät, jotka eivät ole ystäviäsi Facebookissa, voivat nähdä tarinasi.

Nämä käyttäjät ovat luokiteltu alle Muut katsojat (esim. 1 muu henkilö katseli tätä tarinaa).

Jos haluat estää tuntemattomia näkemästä tarinoitasi, sinun on muutettava yksityisyysasetuksiasi.

Tässä on vaiheittainen opas siitä, kuinka voit päästä eroon muista katsojista Facebook-sovelluksessa:

  1. Siirry Facebook-profiiliisi > Lisää tarina.
  2. Lisää valokuva/video.
  3. Napauta Yksityisyys näytön vasemmassa alakulmassa.
  4. Muuta tietosuoja-asetukseksi Ystävät.

Huomautus: Sinun tarvitsee muuttaa tätä asetusta vain kerran.

Kun olet muuttanut tietosuoja-asetukseksi Ystävät, jatkossa julkaisemasi tarinat voivat vain ystäväsi näkevät.

Toisin sanoen ihmiset, jotka eivät ole ystäviäsi, eivät näe tarinoitasi.

Näin ollen tämä estää muita katsojia näkymästä tarinanäkymissäsi.

Tarkoittaako muut katsojat, että minut on estetty?

Jos joku estää sinut heti tarinasi katselun jälkeen, hänen profiilinsa piilotetaan ja näet yhden katsojan tarinasi näkymissä.

Kyllä, muut katsojat Facebook-tarinanäkymissäsi voi tarkoittaa että olet estetty.

Se on kuitenkin erittäin epätodennäköistä.

Muut katsojat ovat ihmisiä, jotka katsoivat tarinasi ja joiden kanssa et ole ystävä Facebookissa.

Kun sinut estetään Facebookissa, et voi nähdä henkilön viestejä, tarinoita ja sinut poistetaan ystävästäsi.

Henkilö ei myöskään voi nähdä viestejäsi tai tarinoitasi.

Kuitenkin, jos henkilö näki tarinasi ja esti sinut heti sen jälkeen , näet sen sijaan yhden katsojan tarinan katseluissa.

Et voi nähdä henkilön nimeä.

Jos henkilö poistaa eston, lisää sinut Facebookiin ja hyväksyt sen, hänen nimensä näkyy uudelleen tarinanäkymissäsi.

Tämä teoria on testattu kahdella tilillä, ja se on osoittautunut todeksi.

Johtopäätös

On tärkeää tietää, kuka on katsonut tarinoitasi tietosuoja- ja turvallisuussyistä.

Jos muutit tietosuoja-asetukseksi Julkinen, et valitettavasti näe tarinoitasi katsoneita ihmisiä, joiden kanssa et ole ystävä Facebookissa.

Facebook ei ole vielä näyttänyt, keitä muut katsojat ovat, joten näet vain tarinasi katsoneet ystäväsi.

Tässä on tärkeimmät takeawayt artikkelista:

  • Jos muutit tarinasi tietosuoja-asetukseksi Julkinen, kaikki Facebookin ja Messengerin käyttäjät voivat nähdä tarinasi.
  • Muut katsojat ovat ihmisiä, jotka eivät ole ystäviäsi Facebookissa.
  • Et voi nähdä muita katsojia, koska Facebook on tarkoituksella piilottanut heidät.
  • Jos joku estää sinut heti tarinasi katselun jälkeen, näet tarinan näkymissäsi yhden katsojan, koska hänen profiilinsa piilotetaan sinulta.

Kaiken kaikkiaan se on erittäin suositeltavaa että asetat tietosuoja-asetukseksi Ystävät.

Muuten tuntemattomat voivat nähdä tarinasi, etkä voi tietää, keitä he ovat.