Mitä välimuistin tyhjentäminen tarkoittaa TikTokissa? — 2022

Näitkö äskettäin Tyhjennä välimuisti -toiminnon TikTokissa?



Jos olisit, saatat ihmetellä mitä toiminto tekee.



Jos tiesit jo, mitä välimuistin tyhjentäminen on, sinulla saattaa olla muita kysymyksiä mielessä.



Poistaako välimuistin tyhjentäminen luonnokset TikTokista?



Vai poistaako välimuistin tyhjentäminen tykkäämäsi videosi?



Ennen kuin tyhjennät välimuistin, on parasta tietää, mitä toiminto todella tekee.

Näin et tule katumaan sitä käytön jälkeen.

Tässä artikkelissa opit mitä Tyhjennä välimuisti tarkoittaa TikTokissa, mitä se tekee ja muita usein kysyttyjä kysymyksiä.

  1. Mitä välimuistin tyhjentäminen tarkoittaa TikTokissa?
  2. Kuinka tyhjentää TikTokin välimuisti
  3. Poistaako TikTokin välimuistin tyhjentäminen luonnoksia?
  4. Poistaako TikTokin välimuistin tyhjentäminen tykättyjä videoita?
  5. Jos tyhjenän TikTokin välimuistin, poistaako se videoni?

Mitä välimuistin tyhjentäminen tarkoittaa TikTokissa?

Tyhjennä välimuisti TikTokissa tarkoittaa poistamalla merkityksettömät tiedot sovelluksessa, joka tekee vapauttaa tallennustilaa laitteellasi.

Profiilisi tiedot ja TikTokissa katsomasi videot tallennetaan välimuistiin, jotta sovellus latautuu nopeammin, kun käytät sitä seuraavan kerran.

Jos haluat vapauttaa tallennustilaa laitteellesi, voit tyhjentää TikTokin välimuistin.

Tyhjennä välimuisti -välilehden vieressä oleva numero on välimuistin koko.

Jos numero on esimerkiksi 100 M, se tarkoittaa, että välimuistin koko on 100 Mt (megatavua).

Joten jos tyhjennät välimuistin, jossa lukee 100 M, se tyhjenee vapauttaa 100 Mt laitteellasi.

Periaatteessa mitä enemmän videoita katsot TikTokissa, sitä suurempi välimuisti.

Kun tyhjennät TikTokin välimuistin, aiemmin katsomiesi videoiden tiedot poistetaan.

Saatat olla myös kirjautunut ulos sovelluksesta, joten sinun on kirjauduttava sisään uudelleen.

Välimuistissa olevat tiedot eivät ole tärkeitä , joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden tyhjentämisestä.

Ainoa haittapuoli on, että sovellus toimii hieman hitaammin, kun avaat sen ensimmäisen kerran välimuistin tyhjentämisen jälkeen.

Siitä huolimatta sinä ei pysty erottamaan eroa koska se on hyvin vähäistä.

Siitä huolimatta kaikki TikTokissa katsomasi videot tallennetaan välimuistiin.

Joten välimuistin koko kasvaa, jos käytät sovellusta uudelleen.

Jos laitteesi tallennustila on lähellä rajaansa, sinun on jatkuvasti tyhjennettävä välimuisti vapauttaaksesi osan siitä.

Kuitenkin, jos välimuistin koko on pieni ja sinulla on riittävästi tallennustilaa laitteellasi, sitä ei todellakaan tarvitse tyhjentää.

Kuinka tyhjentää TikTokin välimuisti

Voit tyhjentää TikTokin välimuistin itse sovelluksessa tai laitteesi asetuksista.

Kuinka tyhjentää TikTokin välimuisti : Avaa TikTok > profiili > kolmen pisteen kuvake > tyhjennä välimuisti.

Näin voit tyhjentää välimuistin TikTok-sovelluksessa :

  1. Avaa TikTok ja siirry profiiliisi.
  2. Napauta kolmen pisteen kuvaketta näytön oikeassa kulmassa.
  3. Vieritä alas kohtaan Välimuisti ja matkapuhelintiedot.
  4. Napauta Välimuisti ja matkapuhelintiedot -kohdassa Tyhjennä välimuisti.

Kun napautat Tyhjennä välimuisti, ei tule ponnahdusviestiä, joka vahvistaa, haluatko tyhjentää välimuistin.

Sen sijaan välimuisti tyhjennetään automaattisesti.

Joten jos tyhjensit välimuistin vahingossa TikTokissa, älä huoli, koska monet käyttäjät ovat tehneet samoin.

Välimuistin tyhjentäminen ei poista mitään tärkeää , joten ei ole mitään syytä huoleen.

Se vapauttaa vain jonkin verran tallennustilaa laitteellesi.

Vaihtoehtoisesti voit tyhjentää välimuistin laitteen asetuksista, jos käytät sitä Android-laite.

Voit tehdä sen siirtymällä kohtaan asetuksesi> sovellukset> TikTok> tyhjennä välimuisti.

Jos käytät iPhonea, poista sovellus, ja sen uudelleenasentaminen tyhjentää sen välimuistin.

Poistaako TikTokin välimuistin tyhjentäminen luonnoksia?

Ei, välimuisti tyhjennetään TikTokin kautta ei poista luonnoksesi.

Se poistaa vain muut merkityksettömät tiedot, kuten katsomiesi videoiden tiedot.

TikTokin välimuistin tyhjentäminen ei poista luonnoksia. Se poistaa vain merkityksettömät tiedot (esim. katsomiesi videoiden tiedot).

Tästä huolimatta sinun ei tarvitse huolehtia välimuistin tyhjentämisestä, koska mitään tärkeää ei poisteta.

Tein tälle testin selvittääkseni, poistaako välimuistin tyhjentäminen luonnoksia.

Tässä on tarkka prosessi, jonka tein:

  1. Aluksi nauhoitin 15 sekunnin pituisen videon.
  2. Toiseksi tallensin videon luonnoksena.
  3. Luonnos on nyt listattu profiilissani.
  4. Seuraavaksi tyhjensin sovelluksen välimuistin sen asetuksista.
  5. Lopulta kävin profiilissani ja luonnos on edelleen siellä.

Tämä testi todistaa välimuistin tyhjentämisen TikTokissa ei poista luonnoksesi.

Lopuksi totean, että luonnoksesi ovat turvassa poistettavaksi.

Poistaako TikTokin välimuistin tyhjentäminen tykättyjä videoita?

Ei, välimuisti tyhjennetään TikTokin kautta ei poista tykätyt videosi.

Videoitasi, luonnoksia ja tykättyjä videoitasi ei poisteta, kun tyhjennät TikTokin välimuistin.

Tykkäämiäsi videoita ei poisteta, jos tyhjensit TikTokin välimuistin.

Tein tälle testin selvittääkseni, poistaako välimuistin tyhjentäminen tykätyt videot.

Tässä on tarkka prosessi, jonka tein:

  1. Ensinnäkin pidin muutamista videoista TikTokin For You -sivulla (FYP).
  2. Seuraavaksi tarkistin tykätyt videoni ja kaikki videot, joista olen juuri pitänyt, ovat kaikki siellä.
  3. Sen jälkeen tyhjensin sovelluksen välimuistin sen asetuksista.
  4. Lopuksi tarkistin tykätyt videoni uudelleen, ja ne kaikki ovat edelleen siellä.

Tämä testi todistaa välimuistin poistamisen TikTokista ei poista tykättyjä videoitasi.

Tästä huolimatta sinun ei tarvitse huolehtia välimuistin tyhjentämisestä, koska se ei poista mitään tärkeää.

Jos tyhjenän TikTokin välimuistin, poistaako se videoni?

Ei, sinun videosi ei poistetaan, jos tyhjennät TikTokin välimuistin.

Videosi poistetaan vain, jos olet poistanut ne manuaalisesti profiilistasi tai jos se rikkoo TikTokin ohjeita.

Näitä syitä lukuun ottamatta niitä ei poisteta.

Välimuistin tyhjentäminen ei poista videoitasi TikTokista – se poistaa vain merkityksettömät tiedot tallennustilan vapauttamiseksi.

Tein tämän testin selvittääkseni, poistaako välimuistin tyhjentäminen videoita.

Tässä on tarkka prosessi, jonka tein:

  1. Kuvasin pari videota ja julkaisin ne sovelluksessa.
  2. Videot on nyt listattu profiilissani.
  3. Sitten siirryin asetuksiin ja tyhjensin sovelluksen välimuistin.
  4. Lopuksi palasin profiiliini ja videot ovat edelleen siellä.

Tämä testi todistaa sen videoitasi ei poisteta jos poistat TikTokin välimuistin.