Jos pidit vahingossa valokuvasta Instagramissa ja sitten toisin, tietävätkö he? — 2022

Tykkäisitkö vahingossa valokuvasta Instagramissa ja sitten et pitänyt siitä?



Satunnainen tykkäys Instagramissa on erittäin yleinen Instagram-käyttäjien keskuudessa, koska se on erittäin helppo tehdä virhe.



Se voi tapahtua, jos kaksoisnapautat valokuvaa tai kosketat sydänkuvaketta vierittäessäsi syötettä alaspäin.



Tämä virhe voi olla aika ällöttävää varsinkin jos katsot jonkun muun syötettä, jota et seuraa.



Tämä artikkeli vastaa, saako henkilö ilmoituksen, jos vahingossa pidit hänen kuvastaan ​​ja et pidä siitä Instagramissa ja muissa.



Jos pidit vahingossa valokuvasta Instagramissa ja sitten et pidä siitä, tietävätkö he?

Kysymys on siis siitä, tietääkö henkilö tai saako hän ilmoituksen, jos olet vahingossa tykännyt hänen kuvastaan ​​ja sitten et pitänyt.

Jos olet vahingossa tykännyt kuvasta ja sitten hylännyt sen, henkilö saa a sekunnin osan ilmoitus , niin se tulee olemaan poistettiin heti sen jälkeen et pitänyt siitä.

Tämän todistamiseksi testasin sitä vaihtoehtoisella tilillä.

Ensinnäkin käytin omaani vaihtoehtoinen tili tykätä päätilini valokuvasta.

Sitten palasin päätililleni ja se sai ilmoituksen, että viestistä tykättiin.

Sen jälkeen en pitänyt valokuvasta vaihtoehtoisella tililläni ja kun palasin päätililleni, ilmoitus poistettiin.

Jos pidät vahingossa jonkun muun Instagram-kuvasta ja et pidä siitä, ilmoitus poistetaan.

Jos he kuitenkin ovat sovelluksessa, kun pidät heidän kuvastaan, he saavat ilmoituksen sekunnissa.

Tämä tarkoittaa, että henkilö voi tietää, että pidit vahingossa hänen kuvastaan, jos hän käyttää sovellusta kun teet sitä.

Toisin sanoen sinun on oltava riippuvainen tuuristasi.

Jos henkilö käyttää sovellusta, kun pidät vahingossa, hän pitää, toisin kuin hänen kuvansa ilmoitettu hetkeksi.

Toisaalta, jos henkilö ei ole sovelluksessa, kun pidät vahingossa, niin toisin kuin hänen kuvansa, hänelle ei ilmoiteta, ellei hän ole ottanut Instagram-ilmoituksia käyttöön.

Tämä virhe voi olla noloa toisinaan, koska henkilö saattaa ajatella, että vainoat häntä.

Siitä huolimatta se ei ole iso juttu, koska useimmiten henkilö on saattanut jättää ilmoituksen kokonaan huomaamatta.

Entä jos pidät vahingossa valokuvasta Instagramissa ja sitten et pidä siitä ja estät heidät?

Mitä tapahtuu, jos estät henkilön heti, kun olet tykännyt hänen kuvastaan?

Jos pidät vahingossa jonkun muun kuvasta, estä hänet, tykkäyksesi poistetaan.

Jos estät jonkun Instagramissa, kaikki tykkäyksesi ja kommenttisi poistetaan. Joten jos pidit vahingossa jonkun muun kuvasta, myös tykkäys poistetaan.

Jonkun estäminen onnistuu Poista kaikki aiemmat tykkäyksesi ja kommentit heidän viesteihinsä.

Joten jos haluat nopean tavan poistaa kaikki tykkäyksesi ja kommenttisi jonkun toisen viesteistä, niiden estäminen on ratkaisu.

Mutta mitä tapahtuu i jos poistat niiden eston? Näkyvätkö tykkäyksesi ja kommenttisi uudelleen heidän viesteihinsä?

Kyllä, jos poistat jonkun, tykkäyksesi ja kommenttisi tulee uudelleen näkyviin viesteissään.

Tämän todistamiseksi testasin sitä vaihtoehtoisella tilillä.

Ensinnäkin käytin vaihtoehtoista tiliäni kuten jotkut viestit päätililtäni.

Sitten estän päätilin.

Lopuksi avasin päätilin eston ja tarkistin, tulevatko tykkäykset uudelleen näkyviin, ja he tekivät.

Jos siis vahingossa pidit jonkun muun valokuvasta Instagramissa ja sitten estät hänet, tykkäyksesi ja ilmoitus poistetaan.

Mutta jos poistat henkilön eston, sinun tykkäykset tulevat näkyviin uudelleen viesteissään.

Entä jos pidät vahingossa valokuvasta Instagramissa ja sitten et pidä siitä ja poistat sitten tilisi käytöstä?

Entä jos pidät vahingossa jonkun muun valokuvasta Instagramissa ja poista sitten tilisi käytöstä? Poistetaanko ilmoitus?

Jos pidit vahingossa valokuvasta Instagramissa, poista tilisi käytöstä, kaikki tykkäyksesi ja kommenttisi poistetaan , sekä ilmoitus.

Kaikki tykkäyksesi ja kommenttisi poistetaan, jos poistat Instagram-tilisi käytöstä.

Instagram-tilisi poistaminen käytöstä poistaa väliaikaisesti profiilisi, valokuvasi, tykkäyksesi ja kommentit .

Instagram-tilisi poistaminen käytöstä on kuitenkin vaivalloista, koska et voi poistaa sitä käytöstä Instagram-sovelluksesta.

Sen sijaan sinun on kirjauduttava Instagram-tilillesi käyttämällä tiliäsi pöytäkoneen tai mobiiliselaimella.

Joten en suosittele tilisi poistamista käytöstä.

Tämä johtuu siitä, että kuten edellisissä osioissa mainittiin, Instagramissa olevasta valokuvasta poikkeaminen poista ilmoitus.

Siksi sinun ei tarvitse poistaa Instagram-tiliäsi käytöstä poistaaksesi ilmoituksen.

Sinä pystyt yksinkertaisesti toisin kuin valokuva ja se tekee tempun.

Kuinka lopetan vahingossa pitämisen Instagramissa?

Tykkää jonkun valokuvasta Instagramissa vahingossa voi olla noloa.

Sitä tapahtuu jopa parhaille meistä.

Voit lopettaa vahingossa pitämisen Instagramissa ota lentokonetila käyttöön laitteellasi.

Jos käytät iPhonea, pyyhkäise ylös ja napauta lentokonekuvaketta.

Jos käytät Androidia, siirry asetuksiin, napauta 'Lisää' Langaton ja verkot -osiossa ja ota lentokonetila käyttöön.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön estää tykkäyksiäsi läpi menemisestä.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia tahattomista tykkäyksistä.

Mitä tapahtuu, jos et pidä kuvasta Instagramissa?

Entä päinvastoin – toisin kuin jonkun muun valokuvasta pitäminen?

Jos et pidä, pidät jonkun muun kuvasta, he pitävät saada toinen ilmoitus.

Tämä tarkoittaa, että jos et pitänyt jonkun muun valokuvasta ja tykkäät siitä takaisin jonkin ajan kuluttua, hän saa uuden ilmoituksen, että pidit hänen julkaisustaan.

Ihmiset ei yleensä ota tämä huomioon.

Joten jos et tykännyt jonkun julkaisusta vahingossa ja pidät siitä uudelleen, hän ei ehkä huomaa, että pidit hänen julkaisustaan ​​aiemmin.