Videon tallentaminen päälle tai pois päältä TikTokissa — 2022

Haluatko ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Tallenna video -vaihtoehdon TikTokissa?



Tallenna video -vaihtoehdon avulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ihmisiä lataamasta TikTok-videoitasi.



Kun napautat vaihtoehtoa, video tallennetaan kameran rullaan.



Tallenna video -vaihtoehto löytyy, kun napautat videon jakokuvaketta.



Kuitenkin, joitain videoita ei ole vaihtoehtoa, koska henkilö on sammuttanut sen.



Tässä oppaassa opit, kuinka TikTokin Tallenna video -vaihtoehto otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä.

Kuinka ottaa Tallenna video käyttöön TikTokissa

Ota Tallenna video käyttöön TikTokissa siirtymällä kohtaan Tietosuoja ja ottamalla käyttöön Salli videoidesi lataaminen -asetus.

Kun olet ottanut asetuksen käyttöön, kuka tahansa voi ladata TikTok-videosi.

He voivat ladata minkä tahansa videosi napauttamalla jakokuvakkeessa ja sen jälkeen Tallenna video.

Salli videoidesi lataaminen -asetus on samanlainen kuin Tallenna video -vaihtoehto.

Jos otat vaihtoehdon käyttöön, kuka tahansa pystyy tallentaaksesi TikTok-videosi kameran rullaan.

Toisaalta, jos sammutit sen, ihmiset eivät voi ladata TikTok-videoitasi.

Alla on vaiheittaiset ohjeet, kuinka voit tehdä tämän.

1. Siirry kohtaan Yksityisyys

Siirry TikTok-profiiliisi > kolme pistettä > Tietosuoja.

Ensimmäinen askel on siirtyä tietosuoja-asetuksiin.

Avaa ensin TikTok mobiililaitteellasi.

Sitten, mene TikTok-profiiliisi napauttamalla alanavigointipalkin Minä-kuvaketta.

Kun olet profiilissasi, napauta kolmea pistettä sen oikeassa kulmassa.

Napauttamalla kolmea pistettä avaa asetus- ja tietosuojasivun.

Asetukset- ja tietosuojasivulla näet useita otsikoita, kuten Tili, Sisältö ja toiminta, Välimuisti ja matkapuhelindata ja paljon muuta.

Tili-otsikon alla näet Tietosuoja-välilehden.

Napauta Yksityisyys siirtyäksesi tietosuoja-asetuksiin.

Jatka pariin seuraavaan vaiheeseen saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit siirtyä kohtaan, jossa voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä TikTok-videoidesi lataamisen.

2. Napauta Salli videoidesi lataaminen

Turvallisuus > Salli videoidesi lataaminen.

Kun olet napauttanut Tietosuoja-kohtaa, siirryt tietosuojasivulle.

Tietosuojasivulla voit muuttaa tilisi tyyppiä, personointia ja turvallisuusasetuksia.

Vieritä sivua alaspäin, kunnes saavutat Turvallisuus-otsikon.

Aivan Turvallisuuden alla , näet Kaikki ladattavat videosi -asetuksen.

Tällä asetuksella voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä

Napauta Kaikki videosi ladattavissa asetusta.

Siirry viimeiseen vaiheeseen oppiaksesi, kuinka asetus otetaan käyttöön.

3. Valitse Päällä-vaihtoehto

Valitse Päällä-vaihtoehto > napauta takaisin-kuvaketta kolmesti palataksesi profiiliisi.

Lopuksi, kun olet napauttanut Kaikki ladattavat videosi -asetusta, voit ottaa sen käyttöön.

Asetussivulla on kaksi vaihtoehtoa, mukaan lukien On ja Off.

Valitse Päällä ottaaksesi Tallenna video -vaihtoehdon käyttöön TikTokissa.

Napauta sitten takaisin-kuvaketta kolmesti palataksesi profiiliisi.

Kun olet ottanut asetuksen käyttöön, kuka tahansa voi ladata videosi.

He voivat tehdä sen siirtymällä videoosi > jakokuvake > tallentamalla video.

Olet onnistuneesti oppinut ottamaan Tallenna video -vaihtoehdon päälle TikTok!

Jos haluat estää ihmisiä tallentamasta videoitasi, siirry seuraavaan osaan saadaksesi selville, miten.

Kuinka poistaa Tallenna video käytöstä TikTokissa

Poista Tallenna video käytöstä TikTokissa siirtymällä kohtaan Tietosuoja ja poistamalla Salli videoidesi lataaminen -asetus käytöstä.

Kun olet poistanut asetuksen käytöstä, kukaan ei voi ladata TikTok-videoitasi.

Ihmiset voivat kuitenkin silti tallentaa videosi tallentamalla ne näytön tallentimen avulla.

Siksi ei ole mitään keinoa estää ketään tallentamasta videoitasi, kun olet ladannut ne TikTokiin.

Salli videoidesi lataaminen -vaihtoehdon poistaminen käytöstä tekee siitä vaikeampaa jotta ihmiset voivat tallentaa videosi, koska heidän on tallennettava ne manuaalisesti.

Tästä huolimatta, jos haluat vähentää videosi tallennusten määrää, voit poistaa Tallenna video -vaihtoehdon käytöstä TikTokissa.

Alla on vaiheittaiset ohjeet, kuinka voit tehdä tämän.