Kuinka poistaa Coinbase-tilisi — 2022

Haluatko poistaa Coinbase-tilisi?



Ehkä et enää halua käyttää Coinbasea kryptovaluuttasi tallentamiseen.



Tai ehkä haluat siirtää kryptovaluuttaosuutesi toiseen lompakkoon.



Mutta ennen kuin poistat Coinbase-tilisi, sinun on tiedettävä se sekä Coinbase että Coinbase Pro jaa suurin osa tilisi asetuksista.



Näin ollen, jos poistat Coinbase-tilisi, myös Coinbase Pro -tilisi poistetaan.



Jos et ole vielä tehnyt Coinbase-tiliä, hanki 10 dollaria ilmaista Bitcoinia käyttämällä tätä viittauslinkkiä: https://www.coinbase.com/join/lim_di1 .

Tässä oppaassa opit poistamaan Coinbase-tilisi.

Kuinka poistaa Coinbase-tilisi

Jos haluat poistaa Coinbase-tilisi, sinun on siirryttävä kohtaan Toimintasivu.

Kun olet Toiminta-sivulla, vieritä alas ja poista tilisi napsauttamalla Sulje tili.

Kun olet napsauttanut Sulje tili, sinun on syötettävä tilisi salasana turvallisuussyistä.

Napsauta sitten uudelleen Sulje tili vahvista poisto tilistäsi.

Et kuitenkaan voi poistaa Coinbase-tiliäsi, jos sinulla on jäljellä saldoa jossakin lompakossasi.

Ennen kuin voit poistaa tilisi, sinulla on oltava nollasaldo.

Jotta voit tehdä niin, sinun täytyy siirtää varojasi ja kryptovaluuttoja toiselle lompakolle tai käyttäjälle.

Sitten voit poistaa Coinbase-tilisi.

Näin voit poistaa Coinbase-tilisi:

  1. Kirjaudu sisään Coinbaseen ja napsauta valikkoa
  2. Napsauta Asetukset
  3. Napsauta pudotusvalikon nuolta ja napsauta Toiminto
  4. Vieritä alas ja napsauta Sulje tili
  5. Anna salasanasi ja napsauta Sulje tili

1. Kirjaudu sisään Coinbaseen ja napsauta valikkoa

Ensinnäkin sinun on mentävä osoitteeseen Coinbase-verkkosivusto .

Voit käyttää a pöytäkoneella tai mobiililaitteella tätä varten.

Et voi käyttää Coinbase-mobiilisovellusta, koska siinä ei ole ominaisuutta poistaa tiliäsi.

Muista kuitenkin, että tämän oppaan kuvakaappaukset on otettu mobiililaitteella.

Siksi, jos käytät Coinbasea työpöydällä, käyttöliittymä on hieman erilainen.

Kun olet verkkosivustolla, napsauta sitten valikkokuvaketta Kirjaudu tilillesi.

Kun olet kirjautunut sisään, pääset kojelautaan.

Seuraava, napsauta valikkokuvaketta uudelleen ylänavigointipalkissa.

Jos käytät Coinbasea työpöydällä, napsauta sen sijaan profiilikuvaasi.

2. Napsauta Asetukset

Kun olet napsauttanut valikkokuvaketta, navigointivalikko avautuu.

Navigointivalikossa näet useita vaihtoehtoja, kuten Etusivu, Portfolio, Hinnat ja paljon muuta.

Vieritä alas alas valikosta.

Valikon alareunassa on muita vaihtoehtoja, kuten Asetukset, Raportit, Ohje ja Kirjaudu ulos.

Asetussivu on paikka, jolle sinun on navigoitava.

Napsauta Asetukset siirtyäksesi asetussivulle.

3. Napsauta pudotusvalikon nuolta ja napsauta Toiminto

Kun olet napsauttanut Asetukset, pääset asetussivulle.

Asetussivulla pääset Profiili-välilehteen oletuksena.

Jos käytät Coinbasea matkapuhelimella, napauta profiilivälilehden avattavan valikon nuolta.

Kun olet napauttanut pudotusvalikon nuolta, navigointivalikko avautuu.

Napauta Toiminto siirtyäksesi toimintasivulle.

Jos käytät Coinbasea työpöydällä, napsauta Aktiviteetti-välilehteä siirtyäksesi toimintasivulle.

4. Vieritä alas ja napsauta Sulje tili

Kun olet napsauttanut Toiminta-välilehteä, siirryt toimintosivulle.

Toimintasivulla näet kaikki omat aktiiviset istunnot.

Aktiiviset istunnot luokitellaan mobiilisovellusten, verkkoistuntojen, vahvistettujen laitteiden ja tilitoimintojen mukaan.

Jos käytät Coinbasea mobiililaitteella, tämä sivu ei välttämättä reagoi.

Voit kuitenkin zoomata sivua nähdäksesi sen tiedot.

Sitten sinun täytyy vieritä alaspäin sivulta.

Sivun alareunassa näkyy Sulje tili -otsikko.

Otsikon alla näet Sulje tili -painikkeen.

Napsauta Sulje tili siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen Coinbase-tilisi poistamiseksi.