Kuinka peruuttaa Discord Nitro — 2023

Kun ostat Discord Nitron, tilauksesi uusitaan automaattisesti.



Tämä riippuu valitsemastasi suunnitelmasta.



Jos olet valinnut kuukausisuunnitelman, sinulta veloitetaan 9,99 dollaria kuukaudessa.



Toisaalta, jos olet valinnut vuosisuunnitelman, sinulta veloitetaan 99,99 dollaria vuosittain.



Jotta sinua ei veloitettaisi, sinun täytyy peruuttaa Nitro.



Lisäksi voit poistaa luottokorttisi laskutusasetuksista.

Kesäkuussa 2021 Epic Games tarjosi 3 kuukauden Discord Nitroa ilmaiseksi.

Sinun on kuitenkin käytettävä luottokorttia saadaksesi tarjouksen.

Jos siitä on kulunut melkein 3 kuukautta, sinun on peruutettava Nitro.

Muussa tapauksessa sinua veloitetaan automaattisesti tarjouksen päättymisen jälkeen.

Tässä oppaassa opit peruuttamaan Discord Nitron ja kuinka poistat luottokorttisi Discordista.

Kuinka peruuttaa Discord Nitro

Voit peruuttaa Discord Nitron siirtymällä käyttäjäasetuksiin ja siirtymällä kohtaan Tilaukset.

Napsauta sitten Peruuta tilauksesi alla peruuttaaksesi Discord Nitron.

Discord ilmoittaa sinulle milloin menetät käyttöoikeuden Nitroon.

Näyttöön tulee viesti, jossa lukee: Peruutus tulee voimaan nykyisen laskutusjaksosi lopussa.

Tämä tarkoittaa, että menetät Nitron käyttöoikeuden vasta, kun laskutusjaksosi on päättynyt.

Toisin sanoen sinulla on edelleen pääsy Nitroon ja sen ominaisuuksiin kunnes se vanhenee.

Näin voit peruuttaa Discord Nitron:

1. Siirry käyttäjäasetuksiin

Aluksi sinun täytyy avaa Discord työpöydällä.

Älä avaa Discord-mobiilisovellusta, sillä et voi hallita tilauksiasi siellä.

Jos et ole vielä ladannut Discordia, voit tehdä sen täältä: https://discord.com/ .

Napsauta sitten Lataa for Windows ladataksesi Discord for Windows.

Avaa seuraavaksi Discord ja kirjaudu sisään tilillesi.

Discordissa näet profiilikuvasi vasemman sivupalkin alareunassa.

Profiilikuvasi vieressä näet kolme kuvaketta, mukaan lukien mikrofoni, kuulokkeet ja rataskuvake.

Napsauta rataskuvaketta siirtyäksesi käyttäjäasetuksiin.

2. Siirry kohtaan Tilaukset ja napsauta Peruuta

Kun olet napsauttanut rataskuvaketta, siirryt tilisi asetuksiin.

Vasemmassa sivupalkissa näet useita vaihtoehtoja.

Tämä sisältää Oma tili, Käyttäjäprofiili, Yksityisyys ja turvallisuus ja paljon muuta.

Laskutusasetukset-otsikon alla näet Tilaukset-vaihtoehdon.

Napsauta Tilaukset avataksesi tilauksesi.

Oma tilauksesi -otsikon alla näet nykyisen Nitro-tilauksesi.

Nykyisellä Nitro-tilauksellasi napsauta Peruuta.

Kun olet napsauttanut Peruuta, Peruuta Nitro? ponnahdusikkuna avautuu.

Ponnahdusikkuna kertoo, milloin menetät pääsyn Nitroon.

Kun peruutat Nitron, se tulee voimaan vasta nykyisen laskutusjaksosi lopussa.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on edelleen Nitro ja sen ominaisuudet, kunnes se vanhenee.

Nitron viimeinen käyttöpäivä näkyy ponnahdusikkunassa.

Napsauta Seuraava siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

3. Napsauta Kyllä, peruuta Nitro

Kun olet napsauttanut Seuraava, pääset vahvistussivulle.

Vahvistussivulla näet päivämäärän, jolloin menetät pääsyn Nitroon.

Ennen tätä päivämäärää sinulla on edelleen pääsy Nitroon, joten älä huoli sen menettämisestä.

Napsauta Kyllä, peruuta Nitro vahvistaaksesi, että haluat peruuttaa Nitron.

Kun olet napsauttanut Kyllä, Peruuta Nitro, Nitro peruutetaan.

Nyt sinua ei veloiteta automaattisesti kuukaudessa.

Discord Nitron peruuttaminen onnistui!

Kuinka poistaa luottokortti Discordista

Jos haluat poistaa luottokorttisi Discordista, sinun on siirryttävä käyttäjäasetuksiin ja siirryttävä kohtaan Laskutus.

Napsauta sitten Muokkaa ja napsauta sitten Poista maksutapa poistaaksesi luottokorttisi Discordista.

Muista, että voit hallita vain laskutustasi työpöytäversiossa Discordista.

Kesäkuusta 2021 lähtien Discord ei tue laskutusta mobiilisovelluksessaan.

Kun olet poistanut luottokorttisi Discordista, sinua ei veloiteta automaattisesti seuraavan kuukauden aikana Nitrolle.

Näin voit poistaa luottokorttisi Discordista: