Ilmoittaako Snapchat, kun tallennat näytön? — 2022

Haluatko näytön tallentaa keskustelun tai tarinan Snapchatissa?



Jos teet niin, saatat miettiä, ilmoittaako Snapchat toiselle henkilölle kun tallennat näytön.



Kuten ehkä jo tiesitkin, Snapchat ilmoittaa toiselle henkilölle, jos otat kuvakaappauksen chatista tai hänen tarinastaan.



Mutta ilmoittaako Snapchat näytön tallenteesta?



Tässä artikkelissa opit tietääkö toinen jos nauhoitat keskustelun tai heidän tarinansa.



Sisällysluettelo

  1. Ilmoittaako Snapchat, kun nauhoitat näyttöä?
  2. Ilmoittaako Snapchat, kun nauhoitat tarinan?
  3. Ilmoittaako Snapchat, kun nauhoitat keskustelun?
  4. Kuinka tarkastella tallenteita Snapchatissa heidän tietämättään
  5. Johtopäätös

Ilmoittaako Snapchat, kun nauhoitat näyttöä?

Kyllä, Snapchat tulee ilmoittamaan toinen henkilö nauhoittaessasi hänen keskustelunsa tai tarinansa.

Kun nauhoitat jonkun tarinan Snapchatissa, hän voi kertoa sen, koska nimesi vieressä on kaksinkertainen vihreä nuolikuvake heidän katsojaluettelossaan.

Toisaalta, kun nauhoitat keskustelun, henkilö saa ilmoituksen, että teit niin.

Kun nauhoitat jonkun tarinan Snapchatissa, nimesi vieressä on kaksinkertainen vihreä nuolikuvake hänen katsojaluettelossaan.

Toisaalta, jos haluat tallentaa keskustelun, saat keskustelun ilmoituksen (samanlainen kuin kuvakaappausilmoitus).

Ilmoitus on chat-ilmoitus, samanlainen kuin kuvakaappausilmoitus.

Näet yllä olevasta kuvasta, miltä kuvakaappaus ja näytön tallennusilmoitukset näyttävät.

Joten jos haluat nauhoittaa keskustelun tai jonkun tarinan, muista, että henkilö tulee olemaan tietoinen siitä.

On vaikea päästä eroon jonkun keskustelun tai tarinan tallentamisesta Snapchatiin sen ilmoitusominaisuuksien vuoksi.

Jos haluat tallentaa jonkun tarinan tai keskustella hänen tietämättään, lue eteenpäin saadaksesi selville, miten.

Mutta ensin selvitetään, mitä tapahtuu, kun tallennat näytön jonkun tarina Snapchatissa.

Ilmoittaako Snapchat, kun nauhoitat tarinan?

Kyllä, Snapchat tulee ilmoittamaan toinen henkilö nauhoittaessasi hänen tarinansa.

Vihreä kaksoisnuolikuvake näkyy nimesi vieressä, kun otat kuvakaappauksen jonkun tarinasta.

Samoin vihreä kaksoisnuolikuvake näkyy nimesi vieressä, kun nauhoitat jonkun tarinan.

Kun nauhoitat jonkun tarinan, siellä on a vihreä kaksoisnuoli käyttäjätunnuksesi vieressä, kun he tarkistavat katsojaluettelonsa.

Silloin henkilö tietää, että olet ottanut kuvakaappauksen tai kuvakaappauksen hänen tarinastaan.

Henkilö ei kuitenkaan pysty kertomaan otitko (erityisesti) kuvakaappauksen heidän tarinastaan ​​vai tallensit sen.

Tämä johtuu siitä, että vihreä kaksoisnuoli on käytetään molempiin kuvakaappaus ja näytön tallennus.

Kun otat kuvakaappauksen jonkun tarinasta, vihreä nuoli näkyy myös nimesi vieressä hänen katsojaluettelossaan.

Toisin sanoen, ei ole erityistä kuvaketta joka erottaa kuvakaappauksen näytön tallenteesta.

Lyhyesti sanottuna Snapchat ilmoittaa henkilölle vihreällä kaksoisnuolella nimesi vieressä heidän katsojaluettelossaan, jos otat kuvakaappauksen tai tallennat hänen tarinansa.

Muista siis, kun seuraavan kerran haluat tallentaa jonkun tarinan he ovat tietoisia siitä.

Ilmoittaako Snapchat, kun nauhoitat keskustelun?

Kyllä, Snapchat tulee ilmoittamaan henkilö, kun avaat keskustelun hänen kanssaan.

Jos haluat tallentaa keskustelun, Snapchat ilmoittaa henkilölle, että olet tehnyt niin.

Snapchat pystyy havaitsemaan kuvakaappauksen sekä kuvakaappauksen keskustelusta.

Kun otat näyttötallenteen chatista, Snapchat pystyy havaitsemaan sen.

Chatissa lähetetään ilmoitus, jos otat siitä näyttötallenteen.

Jos otat kuvakaappauksen chatista, chatissa tulee ilmoitus, jossa lukee: Otit kuvakaappauksen chatista.

Toisaalta, jos otat keskustelun näyttötallenteen, chat-ilmoitus , Näytölle tallennettu keskustelu lähetetään chatissa.

Toisin kuin kuvakaappaus tai jonkun tarinan nauhoittaminen, henkilö voi kertoa tietyn toiminnon, jonka suoritit, jos teet sen chatissa.

Joten jos ajattelit, että pääset eroon keskustelun näytön tallentamisesta – mieti uudelleen, sillä Snapchat pystyy havaitsemaan myös näytön tallennuksen.

Kuinka tarkastella tallenteita Snapchatissa heidän tietämättään

Voit tarkastella tallenteita Snapchatissa toisen henkilön tietämättä ota lentokonetila käyttöön.

Jos haluat näytön tallennus Snapchatissa toisen henkilön tietämättä, kytke lentokonetila iPhonessasi tai Android-laitteessasi.

Snapchat ei pysty havaitsemaan ja ilmoittamaan henkilöä, jos olet nauhoittanut hänen keskustelunsa tai tarinansa, jos laitoit lentokonetilan päälle.

Lentokonetila poistaa Internet-yhteytesi käytöstä , joten Snapchat ei pysty havaitsemaan, että olet nauhoittanut jonkun keskustelun tai tarinan.

Se myös poistaa automaattisesti Wi-Fi-yhteytesi käytöstä, eikä se muodosta yhteyttä uusiin, ellet tee niin manuaalisesti.

Kun olet Snapchat-sovelluksessa, käynnistä lentokone.

Näin voit ottaa lentokonetilan käyttöön iPhonessa :

  1. Mene Snapchatiin.
  2. Pyyhkäise ylös näytön alareunasta.
  3. Ota lentokonetila käyttöön napauttamalla lentokonekuvaketta.

Näin voit ottaa lentokonetilan käyttöön Android-laitteella :

  1. Mene Snapchatiin.
  2. Pyyhkäise alas näytön yläreunasta.
  3. Ota lentokonetila käyttöön napauttamalla lentokonekuvaketta.

Kun lentokonetila on käytössä, sinulla ei ole Internet-yhteyttä.

Sellaisenaan Snapchat ei pysty ilmoittaa joku, jos otit kuvakaappauksen tai olet tallentanut hänen keskustelunsa tai tarinansa.