Ilmoittaako Snapchat, kun katsot jonkun sijaintia? — 2022

Mietitkö, ilmoittaako Snapchat jollekulle, kun katsot hänen snap-sijaintiaan?



Ehkä sinä naputettu vahingossa jonkun snap-sijaintiin ja mietit, saako hänelle ilmoituksen.



Tai ehkä olet usein katsonut jonkun sijaintia ja haluat tietää, onko henkilö tietoinen siitä.



Joka tapauksessa, jos joku sattuu tietämään, että katsot hänen sijaintiaan, hän saattaa ajatella että vainoat heitä.



Tästä artikkelista saat selville, tietääkö joku, jos katsot hänen kuvauspaikan ja muita usein kysyttyjä kysymyksiä.



Artikkelin loppuun mennessä sinun pitäisi ymmärtää paremmin Snapchatin sijaintien toiminta.

Sisällysluettelo

  1. Ilmoittaako Snapchat, kun katsot jonkun sijaintia?
  2. Kuinka kauan sijaintisi säilyy Snapchatissa?
  3. Näyttääkö haamutila viimeisimmän sijaintisi?
  4. Voitko kertoa, milloin joku oli viimeksi Snapchatissa?
  5. Johtopäätös

Ilmoittaako Snapchat, kun katsot jonkun sijaintia?

Ilmoittaako Snapchat, kun katsot jonkun sijaintia?

Ei snapchatia ei ilmoita kun katsot jonkun sijaintia sellaisena kuin hän on poisti tilasivun vuoden 2020 puolivälissä päivityksessä.

Ei, Snapchat ei ilmoita henkilölle, jos katsot hänen snap-sijaintinsa.

Snapchatin aiemmassa versiossa (alkuvuosi 2020) pystyit tarkistamaan, onko joku katsonut sijaintiasi avaamalla tilasivusi silmäkuvakkeen. Sinun on kuitenkin oltava matkalla tai määritettävä tila, jotta näet, kuka on katsonut sijaintisi.

Vuoden 2020 puolivälistä lähtien Snapchat on poistanut tilaominaisuuden, etkä voi enää tarkistaa, onko joku nähnyt sijaintisi.

Snapchatin aiemmassa versiossa (alkuvuodesta 2020), jos katsoit jonkun sijaintia hänen ollessaan matkalla tai jos hän asetti tilan, hän tietää sen, jos hän avasi silmäkuvake tilasivulla.

Mutta jos sinulla oli vain vakiosijaintisi Snapchatissa, et voi tietää, onko joku nähnyt sijaintisi.

Kuitenkin vuoden 2020 puolivälistä lähtien Snapchat poisti tilaominaisuuden etkä voi enää käyttää sitä.

Jos avaat Snap Map -sovelluksen nyt, et enää näe tilakuvaketta sivun alareunassa.

Tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi saada ilmoitusta, jos katsot hänen snap-sijaintiaan nykyhetkellä.

Tästä huolimatta tilaominaisuuden poistaminen tarkoittaa, että voit tarkastella kenen tahansa sijaintia heidän tietämättään.

Voit kuitenkin ei enää tiedä jos joku vainoaa sinua sijaintisi perusteella Snapchatissa.

Kuinka kauan sijaintisi säilyy Snapchatissa?

Kuinka kauan sijaintisi säilyy Snapchatissa?

Sijaintisi säilyy Snapchatissa noin 8 tuntia ja sitten se katoaa kartalta.

Sijaintisi säilyy Snapchatissa noin 8 tuntia.

8 tunnin kuluttua sijaintisi katoaa Snap Map -kartalta.

Jos et ole ottanut Ghost Modea käyttöön, sijaintisi näkyy asettamillesi ihmisille tietosuoja-asetuksissasi.

Jos esimerkiksi määrität sijaintiasetuksi Ystäväni, vain ystäväsi näkevät sijaintisi.

Toiseksi, jos asetat sijainniksi My Friends, paitsi …, kaikki ystäväsi näkevät sijaintisi valittuja lukuun ottamatta.

Lopuksi, jos asetat sijainniksi Vain nämä ystävät…, vain valitut ystävät näkevät sijaintisi kartalla.

Näyttääkö haamutila viimeisimmän sijaintisi?

Näyttääkö haamutila viimeisimmän sijaintisi?

Ei, otetaan käyttöön Ghost Modessa ei näytä viimeinen sijaintisi kenellekään.

Kun otat Ghost Mode -tilan käyttöön, kukaan ei näe viimeistä tai nykyistä sijaintiasi valitun ajan.

Kun otat Ghost Mode -tilan käyttöön, ystäväsi eivät näe sijaintiasi.

Kun otat Ghost Mode -tilan käyttöön, voit määrittää 3 eri ajastinta sille – 3 tuntia, 24 tuntia ja Kunnes sammutettu.

Jos valitsit Ghost Mode -tilan ajaksi Kunnes pois päältä, sijaintisi ei näy kenellekään ennen kuin sammutat sen.

Voit ottaa Ghost Mode -tilan käyttöön, jos et halua ihmisten nuuskivan sijaintiasi.

Voitko kertoa, milloin joku oli viimeksi Snapchatissa?

Voitko kertoa, milloin joku oli viimeksi Snapchatissa?

Jos haluat kertoa, milloin joku oli viimeksi Snapchatissa, voit joko tarkistaa, milloin hän on käynyt viimeinen tarina lähetettiin tai tarkista niiden sijainti Snap Mapissa.

Voit tarkistaa joko henkilön sijainnin Snap Map -kartalta tai tarkistaa, milloin hänen viimeinen tarinansa on julkaistu kertoaksesi, milloin hän on viimeisen kerran Snapchatissa.

Voit tarkastella heidän tarinaansa siirtymällä Snapchatin Discover-sivulle ja napauttamalla hänen tarinaansa.

Heidän tarinassaan tarinan julkaisuaika on näytetään heidän nimensä alla.

Jos esimerkiksi heidän nimensä alla näkyy kesto 19 tuntia sitten kameran rullasta, he ovat saattaneet olla Snapchatissa 19 tuntia sitten.

Jos haluat tietää täsmälleen viimeksi joku oli Snapchatissa, voit tarkistaa hänen sijaintinsa Snap Map -kartalta.

Tässä on vaiheittainen opas, jonka avulla voit tarkistaa, milloin joku oli viimeksi Snapchatissa tarkistamalla hänen sijaintinsa:

  1. Napauta Circle-kuvaketta Snapchatissa ja pyyhkäise alas nähdäksesi Snap-kartan.
  2. Napauta sitten Snap Mapin oikeassa alakulmassa olevaa Ystävät-kuvaketta.
  3. Etsi ystäväsi nimi.
  4. Napauta ystäväsi Bitmojia tarkistaaksesi, milloin hän on viimeksi ollut Snapchatissa.

Tarkastetaan jonkun sijaintia on Paras tapa saadaksesi selville, milloin joku oli viimeksi Snapchatissa.

Jos he eivät kuitenkaan ole olleet Snapchatissa yli 8 tuntiin, heidän sijaintinsa katoaa Snap-kartalta.