Voivatko OnlyFans Creators nähdä, kuka seuraa heitä? — 2022

OnlyFans on kasvattanut suosiotaan vuonna 2020, ja yhä useammat ihmiset maksavat sisällöstä.



Tuloksena, yksityisyyteen liittyviä huolenaiheita alkaa kasvaa, kun yhä useammat ihmiset liittyvät alustaan.



Jos olet OnlyFans-fani, saatat ihmetellä, millaisia ​​tietoja sisällöntuottaja näkee, kun seuraat tai tilaat niitä.



Tämä pätee erityisesti, jos tilaat sisällöntuottajan alustalla.



Voivatko sisällöntuottajat nähdä nimesi kun tilaat heille?



Saatko sisällöntuottajille ilmoituksen, jos seuraat heitä?

Tästä artikkelista opit, näkevätkö OnlyFans-sisällöntuottajat, kuka seuraa heitä, mitä tietoja Onlyfans-sisällöntuottajat voivat nähdä ja paljon muuta.

Näkevätkö OnlyFans-sisällöntuottajat, ketkä seuraavat heitä?

Kyllä, aina kun seuraat sisällöntuottajaa ilmaiseksi OnlyFansissa, he voivat nähdä sen.

Vastaavasti, jos tilaat sisällöntuottajan, hän saa ilmoituksen, että olet tilannut hänet (esim. x tilasi profiilisi!).

Aina kun seuraat jotakuta OnlyFansissa, hänelle ilmoitetaan siitä ponnahdusviestillä (esim. u7175490 tilannut profiilisi!).

Vain käyttäjänimesi näkyy ilmoituksessa.

Esimerkiksi jos sinä ei vaihtanut käyttäjätunnustasi , luoja saa u7175490 tilatun profiiliisi! ilmoitus.

Oletuksena käyttäjätunnukset luodaan numeroina.

Tämä ilmoitus näytetään alustalla ponnahdusikkunana ja kellokuvakkeen kautta.

Tekijä voi sulkea ponnahdusikkunan ilmoituksen napsauttamalla X-kuvaketta.

Se näkyy kuitenkin edelleen heidän ilmoitusluettelossaan.

Tekijä voi nähdä vain profiilisi jos seuraat tai tilaat heille.

Jos et ole seurannut tai tilannut ketään sisällöntuottajaa, hän ei voi nähdä profiiliasi, ellei heillä ole linkkiä siihen.

Mitä tietoja OnlyFansin sisällöntuottajat voivat nähdä?

Vain fanien tekijät voivat nähdä profiilitietosi mukaan lukien käyttäjätunnuksesi, näyttönimesi, profiilikuvasi ja biografia.

He voivat kuitenkin nähdä profiilitietosi vain, jos seuraat tai tilaat heitä.

Jos et ole seurannut tai tilannut tekijää, hän ei voi nähdä profiilitietojasi.

Sisällöntuottajat eivät voi nähdä luottokorttitietojasi.

Mukaan OnlyFanin tietosuojakäytännön kohta 7b , he eivät voi nähdä luottokorttitietosi.

Pähkinänkuoressa sisällöntuottajat näkevät vain profiilissasi näkyvät tiedot.

OnlyFans-profiilisi on julkinen, joten kaikki profiilisi tiedot näkyvät siinä vieraileville ihmisille.

Jos olet lisännyt profiiliisi sijaintisi, verkkosivustosi URL-osoitteen ja Amazon-toivelistan, kuka tahansa näkee ne, jos he käyvät profiilissasi.

Siksi sinun on varmistettava, että muokkaat profiiliasi ja poista tiedot jota et halua muiden näkevän.

Näkevätkö OnlyFans-sisällöntuottajat nimesi?

OnlyFansin tekijät näkevät käyttäjätunnuksesi ja näyttönimesi alustalla.

He eivät kuitenkaan voi nähdä luottokorttitietojasi, kuten oikeaa nimeäsi.

Oletuksena, Käyttäjätunnuksesi OnlyFansissa on satunnaisesti luotu numero (esim. u7175490).

Niin kauan kuin et vaihda käyttäjänimeäsi tai näyttönimeäsi oikeaksi nimeksi, sisällöntuottaja ei tiedä oikeaa nimeäsi.

Mitä tulee maksuihin, aina kun suoritat maksun maksupalveluntarjoajan kautta , sinun on annettava heille luottokorttitietosi.

OnlyFans ei pääse käsiksi luottokorttitietoihisi – vain maksupalveluntarjoajalla.

Mukaan OnlyFanin tietosuojakäytännön kohta 7b , vain maksupalveluntarjoaja saa pääsyn luottokorttitietoihisi (esim. luottokorttisi nimi, numero, viimeinen voimassaolopäivä ja turvakoodi).

Vain faneilla ja luojalla ei ole pääsyä luottokorttitietoihisi.

Sen sijaan luottokorttitietosi toimitetaan OnlyFansille merkkinä.

Onko OnlyFans anonyymi sisällöntuottajille?

Yleisesti ottaen OnlyFans on anonyymi sisällöntuottajille tietosuojaominaisuuksiensa vuoksi.

Käyttäjät voivat löytää jonkun OnlyFansista vain, jos heillä on linkki profiiliinsa.

OnlyFans on yleensä anonyymi sisällöntuottajille, koska verkkosivustolla ei ole hakutoimintoa.

Lisäksi vain tiedot sisällöntuottajan profiilissa (esim. profiilikuva, näyttönimi, käyttäjätunnus, kuvaus) näytetään julkisesti.

Lisäksi sisällöntuottajan viestit näkyvät vasta, kun käyttäjä on tilannut ne.

Vielä tärkeämpää, OnlyFans ei ole hakutoimintoa.

Tämän seurauksena käyttäjät voivat löytää jonkun OnlyFans-profiilin vain, jos heillä on suora linkki siihen.

Sisällöntuottajan on mainostettava linkkiä OnlyFans-profiiliinsa muiden sosiaalisen median alustojen, kuten Instagramin ja Twitterin, kautta.

Jos sisällöntuottaja haluaa olla anonyymi, hän voi välttää edistämistä heidän OnlyFansensa sosiaalisen median päätileillä.

Sen sijaan he voivat mainostaa OnlyFans-jäseniään toissijaisella tilillä, jolla on väärennetty nimi.

Johtopäätös

Jos aiot tehdä ensimmäinen maksusi OnlyFansissa yksityisyys saattaa olla ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi.

Pohjimmiltaan sisällöntuottajat voivat nähdä vain profiilissasi näkyvät tiedot.

Luottokorttitietosi piilotetaan heiltä.

Muista kuitenkin, että OnlyFans näkyy tiliotteessasi – et pääse siitä eroon.