3 vaihetta näkyäksesi offline-tilassa Facebook Messengerissä — 2022

Facebook Messengerissä voit nähdä, onko joku offline-tilassa vai online-tilassa.



Kuitenkin henkilön aktiivisuustila on otettava käyttöön.



Samoin kuin WhatsApp, sinulle annetaan mahdollisuus poistaa toimintatila käytöstä Facebook Messengerissä.



Jos henkilön toimintatila on poistettu käytöstä, hän pysyy aina offline-tilassa.



Toisin sanoen sinä ei osaa kertoa ovatko he aktiivisia vai eivät.



Jos haluat esiintyä offline-tilassa Facebook Messengerissä, lue lisää saadaksesi selville, miten.

  1. Kuinka esiintyä offline-tilassa Facebook Messengerissä
  2. Voitko näyttää offline-tilassa Messengerissä, mutta näet silti viestit?
  3. Kuinka piilotan itseni Facebook Messengerissä?

Kuinka esiintyä offline-tilassa Facebook Messengerissä

Näet offline-tilassa Facebook Messengerissä napauttamalla ensin profiilikuvaasi.

Siirry sitten kohtaan Aktiivinen tila ja poista Näytä, kun olet aktiivinen -vaihtoehto käytöstä.

Kun olet poistanut Näytä, kun olet aktiivinen -asetuksen käytöstä, aktiivinen tilasi ei enää näytetä.

Ennen kuin poistat Näytä, kun olet aktiivinen -asetuksen käytöstä, Facebook-ystäväsi näkevät vihreän pisteen profiilikuvassasi.

Jos sammutit sen, vihreä piste ei enää näy profiilissasi.

Muista kuitenkin, että et myöskään voi nähdä ystäviesi aktiivisuustilaa.

Jos haluat nähdä ystäviesi aktiivisuuden tilan, sinun on otettava käyttöön Näytä, kun olet aktiivinen -vaihtoehto.

Alla on kuitenkin vaiheittainen opas siitä, kuinka voit esiintyä offline-tilassa Facebook Messengerissä sammuttamalla aktiivisen tilasi.

Vaihe 1: Napauta profiilikuvaasi

Avaa Facebook Messenger ja napauta profiilikuvaasi ylänavigointipalkissa.

Ensimmäinen askel on napauttaa profiilikuvaasi Messenger-sovelluksessa.

Aivan aluksi, avaa Messenger-sovellus mobiililaitteellasi.

Voit käyttää Messengeriä myös työpöydällä, mutta käyttöliittymä on hieman erilainen.

Tämän oppaan kuvakaappaukset on otettu Messengerin mobiiliversiolla, ei työpöytäversiolla.

Siksi on parempi käyttää Messenger-sovellusta sen työpöytäversion sijaan, kun seuraat tätä opasta.

Kun olet avannut Messengerin, pääset keskusteluihin.

Seuraava, napauta profiilikuvaasi ylemmässä navigointipalkissa.

Jos käytät Messengeriä työpöydällä, napauta kolmea pistettä profiilikuvasi vieressä.

Tämä avaa navigointivalikon, jossa on useita vaihtoehtoja.

Siirry seuraavaan vaiheeseen saadaksesi tietoja aktiivisen tila-asetuksen siirtymisestä.

Vaihe 2: Napauta Aktiivinen tila

Napauta Aktiivinen tila -vaihtoehtoa.

Navigointivalikosta näet useita vaihtoehtoja mukaan lukien tumma tila, vaihda tili, aktiivinen tila ja paljon muuta.

Tumman tilan avulla voit vaihtaa sovelluksen ulkoasun tummaksi teemaksi.

Vaihda tiliä voit vaihtaa Facebook-tilien välillä.

Lopuksi voit ottaa aktiivisuustilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä Aktiivinen tila -vaihtoehdon kautta.

Napauta Aktiivinen tila -vaihtoehtoa siirtyäksesi aktiivisen tilan asetukseen.

Tämän vaihtoehdon avulla voit näyttää offline-tilassa Facebookissa, jos poistat sen käytöstä.

Jos käytät Messengeriä työpöydällä , kolmen pisteen napauttaminen avaa toisen navigointivalikon.

Napsauta kyseisessä navigointivalikossa Asetukset avataksesi asetuksesi.

Napauta sitten Sammuta aktiivinen tila siirtyäksesi aktiivisen tilan asetukseen.

Siirry viimeiseen vaiheeseen saadaksesi lisätietoja aktiivisen tilan poistamisesta, jotta se näkyy offline-tilassa Messengerissä.

Vaihe 3: Poista Näytä, kun olet aktiivinen -vaihtoehto käytöstä

Aktiivinen tila > Näytä, kun olet aktiivinen > Sammuta.

Kun olet napauttanut Aktiivinen tila -vaihtoehtoa, päädyt Aktiivinen tila -asetukseen.

Asetuksessa näkyy Näytä, kun olet aktiivinen -vaihtoehto.

Näytä, kun olet aktiivinen -vaihtoehto on oletuksena käytössä.

Jos vaihtoehto on käytössä, ystäväsi ja yhteystietosi näkevät, kun olet aktiivinen.

Toisaalta, jos vaihtoehto on poistettu käytöstä, ystäväsi ja yhteystietosi eivät näe, milloin olet aktiivinen.

Poista Näytä, kun olet aktiivinen -vaihtoehto käytöstä mennessä napauttamalla kytkintä.

Kun olet napauttanut kytkintä, näkyviin tulee ponnahdusviesti, joka vahvistaa, haluatko poistaa aktiivisen tilan käytöstä.

Napauta Sammuta sammuttaaksesi aktiivisen tilan.

Kun aktiivinen tilasi on poistettu käytöstä, näytät offline-tilassa ystävillesi ja kontakteillesi Facebook Messengerissä.

Et kuitenkaan voi nähdä ystäviesi tai yhteystietojesi aktiivista tilaa.

Tämä asetus on samanlainen kuin viimeksi nähty -tilan piilottaminen WhatsAppissa.

Olet onnistuneesti oppinut näyttämään offline-tilassa Facebook Messengerissä!

Voitko näyttää offline-tilassa Messengerissä, mutta näet silti viestit?

Kyllä, voit näyttää offline-tilassa Messengerissä, mutta näet silti viestejä.

Näkyminen offline-tilassa Messengerissä piilota aktiivinen tilasi ystäviltäsi ja yhteyshenkilöiltäsi Facebookissa.

Toisin sanoen he eivät voi nähdä, että olet verkossa.

Näet kuitenkin edelleen ihmisten sinulle lähettämät viestit.

Lisäksi voit edelleen nähdä olemassa olevat keskustelusi.